Stichting Veul Diech Good

Hart voor Zuid-Limburg

 

Kerstpakket actie 2018 

Reacties van deelnemers

Bekijk hier de film van L1 opgenomen op locatie Maastricht


Wat was het weer geweldig om zoveel gezinnen blij te mogen maken met een kerstpakket en een uitje naar Magisch Maastricht, dankzij al die lieve sponsoren, gulle gevers en weldoeners! Zonder u was dat allemaal niet mogelijk geweest, dus daarvoor een welgemeend dank u wel!

We hebben dit jaar 400 kerstpakketten (x 2 dozen) gemaakt en dat stond voor 925 personen, 290 kinderen en 366 dieren. Er gingen 288 kerstpakketten naar Maastricht en directe omgeving en 112 kerstpakketten buiten deze regio.


Onze kerstpakketten kwamen terecht in Maastricht, Banholt, Meerssen, Bunde, Geulle, Ulestraten, Valkenburg, Sibbe, Heerlen, Landgraaf, Susteren, Eygelshoven, Kerkrade, Brunssum, Schinveld, Simpelveld, Voerendaal, Beek, Neerbeek, Nuth, Stein, Geleen, Elsloo, Hoensbroek, Sittard, bij Stichting Licht & Liefde Maastricht, Stichting Samen Onbeperkt Maastricht, De Zonnebloem Maastricht en de Zonnebloem Meerssen.


Omdat wij vinden dat er onder onze doelgroep (te) weinig sociale contacten zijn en wij onze doelgroep dezelfde warmte en liefde voor de Kerstmis willen meegeven als waaronder de kerstpakketten zijn samengesteld, hebben we dit jaar op locatie Hoensbroek en Maastricht de kerstpakketten uitgedeeld. Dat was in kerstsfeer inclusief een hapje en een drankje en met de kerstman die snoep uitdeelde aan de kinderen. 


Lees hieronder de reacties van alle ontvangers:

Jullie maken kindjes maar ook gehele families blij en geven ons een liefdevolle kerst, mooier kan iemand van ons het  zich niet voorstellen. Zo liefdevol door al jullie goede liefdadigheid om dit waar te kunnen maken RESPECT🍀🙏❤ 

 

Zo mooi voor de kinderen hun stralende gezichtjes ...om een traantje te laten ...met alle respect voor alle vrijwilligers en het bestuur en niet te vergeten alle sponsoren om hieraan deel te mogen nemen 🙏😢🙏

Super.. Héél véél respect voor jullie 😘😘

🙏🍀❤ Met 1 Woord Respect ❤🍀🙏

 

Heb echt respect voor jullie dat jullie dit allemaal doen voor mensen en kinderen echt respect Hoe jullie het doen 😘🍀❤

 

Een ongelooflijk mooie organisatie die zich inzet voor de minder bedeelden onder ons dat ze toch ondanks hun problemen, leuke uitjes kunnen maken en mooie pakketten mogen ontvangen. Respect voor jullie.👍👍👍👍Kanjers zijn jullie 

En een grote Merci aan de sponsors. Super!


Toppers zijn jullie vele wat dit waarderen zeker de blijde gezichtjes van kindjes en dan de ouders ook zoveel respect 🍀😘🍀


Alles word uit liefde gedaan 


wat super geweldig dat is een pak van ons hart, dat is zo lief van jullie hartelijk maar dan ook hartelijk bedankt zo erg bedankt en bedankt ook aan alle sponsors en voor het uitje, helemaal super!


Oh mijn god jullie zijn echt engelen wat super dit, heb echt tranen in mijn ogen geweldig! Dank u

 

Wij willen ons vanuit ons hele hart bedanken aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt . Mijn tranen lopen over mijn wangen. Van vreugde en likjes van de hondenWij wensen iedereen mooie kerstdagen. Heel veel liefs van mij en mijn zoon.


Deze stichting ziet de minder bedeelden onder ons als mensen, daar waar anderen je een scheve blik toewerpen omdat je geen geld hebt en tevreden en dankbaar bent.

Geweldig jullie zijn allemaal toppers met het hart op de juiste plaats 💖


Geweldig hoe jullie en de vrijwilligers het weer voor elkaar krijgen om de mensen een fijne kerst te geven…dank ook aan al die sponsors.


Ben er heel blij mee, wens jullie fijne feestdagen en een gelukkig maar vooral een gezond 2019


Weer een mooi Kerstpakket met allemaal bruikbare dingen . Wat ik ook nog erg nodig heb , zijn de Vitaminen en Magnesium . Heel veel dank . Liefs Xxx


Bedankt wat jullie voor de mensen doen!


Wat zijn wij intens blij met dit geweldig mooie pakket! Zelf aan de hamster werd gedacht. Geweldig! 
Heel erg bedankt allemaal
😘😘😘😘


Heel erg bedankt, het was super verzorgd en gezellig


GEWELDIG hoe jullie mensen met een weinig inkomen helpen chapeau ben er super blij mee


Heel erg bedankt lieverds. Met tranen hebben we het thuis uitgepakt. Het was fantastisch. BEDANKT 😘😘😘


Ik wil jullie bedanken voor de kerst paket supergoed verzorgen hebben een leuke middag gehad


Het was een prachtig pakket echt heerlijk! En super leuk geregeld op locatie voor de Kids met de kerstman erbij en wat lekkers..top! Fijne dagen voor jullie allemaal


Heel erg bedankt ook namens de dieren hier ..En was super verzorg en gezellig .fijne feestdagen voor iedereen .


Zag er goed uit! Respect voor jullie xx Geweldig schat jullie zijn engelen


Bedankt voor de gezellige middag en het mooie pakket. Het was gezellig en mooi versierd.

Hartelijke dank voor het geweldige kerstpakket dat ik heb mogen ontvangen voel me zeer verwend Super veel bedankt voor de prachtige kerstpakketten. Heel erg blij mee. Nogmaals heel erg bedankt en wij wensen jullie een hele mooie kerst en een heel goed nieuwjaar


Bij deze wil ik u bedanken ben echt heel blij met u kerstpakket dank u wel dat ik een kerstpakket heb gekregen waardeer het zeer ik en mijn kinderen zijn er blij mee ook de mooie cadeaus voor mijn zoons fijne kerst bedankt voor alles fijn dat er mensen zijn zo als u en uw sponsors.

 

Super Super Bedankt Toppers met veel respect voor alle 

vrijwilligers


Heel erg bedankt voor het kerstpakket vandaag, we zijn heel erg dankbaar voor jullie hulp.

ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor het mooie kerstpakket, ik ben jullie erg dankbaar. wat een mooi pakket super bedankt.

 

👍👍 ut waor fantastisch en der zaot veur eederein get in, zelfs veur de bieskes..
Unne dikke dankjewel

Hartelijk bedankt voor het kerstpakket 😘 ziet geweldige uit . Nogmaals van harte bedankt aan de mensen die zo veel tijd er in steken 👌👍😘ook wil ik bedanken dat ik zelfs niet kon komen. Dat iemand anders dat voor mij en mijn zoon kon komen halen. Jullie zijn niet alleen engelen 😇😇😇 JULLIE HEBBEN VEEL GEZINNEN GELUKKIG GEMAAKT. EN OOK NATUURLIJK VOOR DE MENSEN DIE NOG KINDEREN HEBBEN 👪💑💏. Dat is onze eerste kerstmis met zo een geweldige kerstpakket 🎅🎅🎅

 

Ik wil jullie van harte bedanken voor de goed gevulde kerstpakket, ook denk ik aan alle vrijwilligers die dit voor elkaar hebben gekregen dank jullie!!!!!!

 

Dank je wel voor het mooie kerstpakket, we zijn er super blij mee👍👍👍jullie zijn toppers 👍

 

Dank dank dank super pakket gehad dankzij Veul Diech Good veul ich miech goed en kan anderen daar ook weer in laten delen en dat doet me goed en vreugdevol voelen! Nogmaals gaat er super veel dank naar jullie voor alles :voor al jullie inzet van iedereen alle vrijwilligers!!


Diep respect voor hetgeen Veul Diech Good het hele jaar door doet geweldig.. hartstikke bedankt  

 

Geweldig zou nog veel te min uitgedrukt zijn, top wat jullie doen en heel hartelijk dank voor het zeer mooie kerstpakket 😘

 

Wij zijn super dankbaar 😇voor de kerstpakketten 🎁 de meisjes zijn ook super blij met de cadeautjes 🤗 en ook echt top georganiseerd! ..voor alle vrijwilligers een staande ovatie 👏toppers 🤩

 

Super wat jullie doen voor andere ! Geweldig pakket gekregen😁

wauw wat een geweldig goed gevuld kerstpakket. dank jullie wel😘 hele fijne feestdagen alvast en bedankt voor het mooie cadeautje voor de kleine daar zal hij echt super blij mee zijn. Jullie zijn toppers💝

 

Wat een super pakket super bedankt ben er erg blij mee

 

Jullie zijn echte toppers 🌹🌹🌹🌹🌹

 

 

Geweldig jullie zijn Engelen op deze aarde wat jullie allemaal doen voor de arme mensen met de kindjes dat ze allemaal toch een mooie Kerst krijgen mijn Dank 😘😘❤❤💕💕💋💕💕💕💕

Hoi, ik wil je bedanken, wij zijn super blij. Wat een mooi pakket. we kunnen het goed gebruiken net zoals velen. Daanke

 

Bedank voor alles jullie zijn echt bedankt bedankt nog echt super het van ons ×××××× echt lief

 

Alles kwam goed van pas!

Wat een mooi kerstpakket en wat een lieve, gezellige spulletjes zaten er in de kleine doos.


Hartelijke dank aan al die sponsoren! Rusten jullie goed uit en nogmaals fijne dagen met warmte en liefde.


Dank je wel voor het kerstpakket en cadeautjes voor de kinderen en de kaartjes voor Magisch Maastricht, we zijn er heel blij mee heel erg bedankt.


Dit is een overweldigend cadeau wat uw stichting met het kerstpakket aan ons heeft gegeven. We wisten niet wat ons overkwam zo veel en van alles wat. we wisten niet wat we eerst uit de dozen moesten halen.


Er zat voor elk wat wils in, zelfs iets voor onze hond. Het was voor meer dan een week eten en zelf aan de lichamelijke hygiëne was gedacht: zeep wasmiddel enz. enz. Onze ogen schoten te kort. Veel, heel veel dank. Aan u, uw vrijwilligers en de sponsoren.


Beste Myriam, Anton en het hele team,

Ik wou jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige kerstgift!

Wat een traktatie, ik wist niet wat ik zag, echt bijzonder.

Ik wens jullie fijne feestdagen en een mooi 2019.

 

Hartstikke bedankt voor het prachtige kerstpakket

Fijne kerst en een spetterend 2019 gewenst

 

Dankjewel voor de kerstpakketten, I appreciate it.

Fijne feestdagen voor alle vrijwilligers gewenst.

 

Ik wil jullie en het hele team van vrijwilligers  en sponsors van harte bedanken voor het geweldige kerstpakket. Het komt zo goed van pas, ik ben er ontzettend blij mee. Dank jullie wel voor deze grandioze inzet. Ik wens jullie allemaal een geweldig kerstfeest en een gelukkig maar vooral een gezond 2019.

 

Dank je wel voor het kerstpakket en cadeautjes voor de kinderen we zijn er heel blij mee heel erg bedankt


Super bedankt voor het mooie kerstpakket en de kaarten van Magisch Maastricht, bedankt aan al die sponsoren en vrijwilligers!

 

Volkomen verrast voor het aanbieden van het Kerstpakket het pakket was heel mooi, hiervoor onze Hartelijke Dank. Prettige Feestdagen en een gezond 2019. 


Dank jullie wel voor de mooie kerstpakket vind het super wat jullie doen

 

Wij zijn super dankbaar voor de kerstpakketten, de meisjes zijn ook super blij met de cadeautjes en ook echt top georganiseerd! ..voor alle vrijwilligers een staande ovatie toppers

 

Ik wil jullie van harte bedanken voor de goed gevulde kerstpakket, ook denk ik aan alle vrijwilligers die dit voor elkaar hebben gekregen dank jullie!!!!!!

 

Super wat jullie doen voor andere ! Geweldig pakket gekregen 

Geweldig zou nog veel te min uitgedrukt zijn, top wat jullie doen en heel hartelijk dank voor het zeer mooie kerstpakket

 

Jullie zijn echte toppers

 

Toppers

 

Super pakket. Dank hiervoor

 

L💜VE YOU GUYS


Mijn moeder heeft het pakket gekregen en vond het fantastisch, bedankt namens haar hiervoor!

 

Leuk dat ouderen ook eens spontaan iets extra's krijgen!

 

Super organisatie zonder winstoogmerk puur voor mensen te helpen

 

Wat een super kerstpakket weer!! Heel erg bedankt en ook voor alle inzet die jullie leveren!! Petje af

 

Super bedankt voor het mooie kerstpakket. Heel veel respect voor jullie en de sponsoren. De kinderen vonden de cadeau’s geweldig. Hele fijne kerstdagen en een super gezond goed 2019

 

Hartelijk bedankt lieverds voor het mooie kerstpakket. Woorden schieten te kort zo veel weer maar heel erg bedankt wens jullie een mooie kerstdagen toe en de allerbeste wensen

 

Wij zullen jullie 4 ever dankbaar zijn... jullie zijn Engelen op aarde....ik werd heel erg emotionnel door jullie fantastisch warm ontvangst...LOVE YOU GUYS!!!...MERRY MERRY CHRISTMAS..ALL OF YOU MADE IT POSSIBLE!!!!...

 

Zetten zich super in voor mensen met een weinig inkomen. Net kerstpakket opgehaald chappeau ervoor en hartelijk dank

 

Wij willen jullie bedanken voor de super mooie en leuke kerstpakket .. jullie zijn toppers ..!!!

 

Bedankt voor het zeer mooie pakket Heppie de peppie xxx

 

Langs deze weg wil ik jullie heel erg bedanken voor het pakket. En natuurlijk genoten van het zien van vele stralende blije gezichten. Bedankt, veel respect voor jullie allemaal. Fijne feestdagen een goed 2019. Xxxx

 

Dankjewel voor het mooie pakket we waren allemaal blij ermee zelf angel de hond nog

 

Hartelijk bedankt voor het super volle en mooie lekkere kerst pakket wij zijn der heel erg blij mee

 

Beste mensen, langs deze weg wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor het kerstpakket. Het afgelopen jaar is een zwaar jaar geweest voor mij op alle vlakken. Ook de honden hebben het niet makkelijk gehad. Daarom ben ik extra blij dat er ook voor hun met kerst een gezonde snack is. Dit heeft er al enige tijd niet echt meer in gezeten. Mijn dank aan alle vrijwilligers en donateurs!

 

Bedankt super. Fijne kerstdagen en een gezond 2019 

 

Hartelijk bedankt voor het kerstpakket nogmaals bedankt wij zijn super blij er mee gr

 

Wauwww ik ben helemaal onder de indruk van het super mooie prachtige kerstpakket geweldig dat ik vanavond moch ontvangen omdat ik ziek ben ik ben pas geopereerd en ik ben nu herstellende ik wil iedereen van stichting Veul Diech Good bedaank!

 

Toppie, Myriam. Fijne feestdagen.. XXX

 

Vandaag een kerstpakket mogen ontvangen met een waarde van een paar prachtige stralende oogjes. Wat een feest was het om het te mogen uitpakken en wat zijn we er dolgelukkig mee. Jullie en alle sponsors wil ik met heel mijn hart heel erg bedanken voor dit mooie pakket voor mijn gezin. Dikke pluim, dank jullie wel

 

Vanmorgen een kerstpakket ontvangen dat al mijn verwachtingen overtrof.Mijn vrouw en ik zijn superblij.Bedankt.

 

Ze zijn Vriendelijk en oprecht vrijwilligers met het hart op de juiste plaats.Tevens wensen wij alle vrijwilligers en gulle gevers van Stichting Veul Diech Good fijne kerstdagen en een gezond 2019 toe.

 

Dank jullie wel voor het mooie Kerstpakket super bedankt.

 

bedankt voor 't kerstpakket.. Wij wensen jullie allemaal ook fijne feestdagen en een goed 2019

 

Heel erg blij met pakket en kaartjes voor Magisch Maastricht ben er nu heen met kids en zijn super blij ermee


Super bedankt voor de goede zorgen om het kerstpakket af te leveren bij mijn oma.

Ik heb haar dankzij jullie telefoontjes en mail goed op de hoogte kunnen houden van wanneer haar pakket eraan zou komen. Een paar minuten voordat jullie er waren werd ik nogmaals gebeld. Super service, aardige mensen, heel veel respect voor jullie!  Oma is super blij en kan haar ogen niet geloven.

Bedankt!

 

Een bijzondere Stichting. Met bijzondere mensen. En een bijzonder rijkelijk kerstpakket. Heel, heel hartelijk dank voor al jullie vrijwilligers met een hart van goud.


Via de Zonnebloem mocht ik dit pakket ontvangen. Gewoon Geweldig.

Zeer welkom tijdens deze dagen, en een echt verrassingspakket.

Hartelijk dank, en blijf hier a.u.b. mee doorgaan, zodat volgend jaar weer andere mensen blij gemaakt mogen worden met jullie rijk gevuld pakket. Veel goeds voor de toekomst. 


Dankjewel voor prachtig kerstpakket alle vrijwilligers en Sponsors

Heel erg bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en al die lachende gezichten die het resultaat van deze mooie gebaren zijn.


Bedankt allemaal ,was geweldig de pakketten 😘


Dank je wel allemaal, het was een prachtig pakket! 👍


Bedankt sponsors 💖


Jullie zijn geweldig 💚Ook bedankt namens mijn kleine man dat word genieten 💖


Het is een heel mooi kerstpakket met zeer veel bruikbare producten. Ik wil hier namens ons de fondsen en de sponsoren hartelijk danken voor het werk wat ze hebben verzet en hopen volgend jaar weer te dingen en succes verder.


Dank U voor het geweldige kerstpakket. Ik ben er heel blij mee. Fijne feestdagen en een gezond 2019


Heel erg bedankt voor het super pakket zijn er allemaal heel erg blij mee dankjewel voor jullie hulp


Vanmorgen een kerstpakket ontvangen dat al mijn verwachtingen overtrof. Mijn vrouw en ik zijn superblij. Bedankt.


Heel erg bedankt voor het super pakket zijn er allemaal heel erg blij mee dankjewel voor jullie hulp

Iedereen bedankt voor het prachtig pakket.🎄🎅

Bedankt allemaal ,was geweldig de pakketten 😘

 

 Jullie zijn geweldig 💚

 

Bedankt aan alle sponsors 💖


Nogmaals ontzettend bedankt voor het mooie en overvolle kerstpakket!! Voor jullie hele fijne kerstdagen en alvast een heel gelukkig en gezond 2019!! 🎅🎄🥂✨


Bedankt voor het mooie kerstpakket.


Super hoe jullie het toch allemaal geregeld krijgen en doen.
Ook dat jullie aan de kinderen en dieren denkt.
Wij wensen iedereen een fijne kerst en de beste wensen voor 2019 
😘😘😘


Heel erg bedankt voor het kerstpakket 🤩🤩

 

Hartelijk bedankt voor het kerstpakket nogmaals bedankt wij zijn super blij er mee groetjes


Wauwww ik ben helemaal onder de indruk van het super mooie prachtige kerstpakket geweldig dat ik vanavond mocht ontvangen omdat ik ziek ben. Ik ben pas geopereerd en ik ben nu herstellende ik wil iedereen van Stichting Veul Diech Good bedaanke!


Ere wie ere toekomt lieverds! Was in wat ik zei echt zeer lovend naar de stichting en al die vele vrijwilligers toe. Gewoon in mijn woorden en wat ik al aangaf, zeer dankbaar voor en met alles voor mezelf blij.


Dank je wel, Myriam, Anton, stichting, vrijwilligers en donateurs! Het is een prachtpakket, we zijn er super blij mee!


Bedankt voor het leuke kerstpakket . Xxxx


Daank veur het super pakket bin der hiel erg blij met

Het is een prachtig pakket


Wauw wat een geweldig goed gevuld kerstpakket. Dank jullie wel😘 hele fijne feestdagen alvast en bedankt voor het mooie cadeautje voor de kleine daar zal hij echt super blij mee zijn. Jullie zijn toppers!


VERY THANKFUL ...XXXXX💝


Wat een super pakket super bedankt ben er erg blij mee


Dank jullie wel voor de super mooie pakketten. Jullie zijn geweldig en vooral de tijd wat jullie erin steken.. nogmaals bedankt


Dank jullie wel voor de mooie kerstpakket vind het super wat jullie doen 😚😚


Wij zijn super dankbaar 😇voor de kerstpakketten 🎁 de meisjes zijn ook super blij met de cadeautjes 🤗en ook echt top georganiseerd! ..voor alle vrijwilligers een staande ovatie 👏toppers 🤩


Super wat jullie doen voor andere ! Geweldig pakket gekregen😁


Dankjewel voor het mooie kerstpakket, we zijn er super blij mee👍👍👍jullie zijn toppers 👍


Hartstikke bedankt voor dit super mooie kerstpakket💞 hele fijne feestdagen voor jullie gewenst!!


Super mooi pakket bedankt met veel respect naar alle vrijwilligers en de sponsoren Toppers 🎄❤🎄❤


Dankjewel voor het mooie pakket we waren allemaal blij ermee en de hond ook


Langs deze weg wil ik jullie heel erg bedanken voor het pakket. En natuurlijk genoten van het zien van vele stralende blije gezichten. BEDANKT veel respect voor jullie allemaal fijne feestdagen en goed 2019. Xxxx


Ik kijk me ogen uit! Dit is zo overweldigend allemaal dat ik er zeker maanden mee kan doen aangezien ik maar alleen ben, dank jullie zooo erg veel ❤❤❤❤

 

Super bedankt voor het goed gevulde kerstpakket en de lekkere warme chocomel met slagroom dank aan alle sponsors toppie heel blij mee 👍🏻💖🎄wij wensen jullie allemaal warme liefdevolle feestdagen toe


Super bedankt voor het kerstpakket en dank aan alle sponsors ,fijne feestdagen xx


Mijn moeder heeft het pakket gekregen en vond het fantastisch, bedankt namens haar hiervoor!


Wat een super kerst pakket weer!! Heel erg bedankt en ook voor alle inzet die jullie leveren!! Petje af


Super bedankt voor het mooie kerstpakket. Heel veel respect voor jullie en de sponsoren. De kinderen vonden de cadeaus geweldig. Hele fijne kerstdagen en een super gezond goed 2019


Ontzettend bedankt voor het geweldige kerstpakket!


Hartelijk bedankt lieverds voor het mooie kerstpakket 💖

💖 woorden schieten te kort zo veel weer maar heel erg bedankt

😘 wens jullie een mooie kerstdagen toe en de allerbeste wensen 🎄


Geweldig wat ze voor de mensen doen.


Deze mensen zetten zich super in voor mensen met weinig inkomen. 


Net het kerstpakket opgehaald chapeau ervoor en hartelijk dank!


Ik wil alle sponsors en vrijwilligers bedanken voor het uitgebreide kerstpakket dat ik gekregen heb fantastisch!